Αφοι Κασσακη – ΝΕΑ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ THE GUILD OF FINE FOODS

Aug
03

Με μεγάλη χαρά η εταιρεία Κασσάκη ανακοινώνει τη βράβευση 2 προϊόντων της για δεύτερη συνεχή χρονιά με το GREAT TASTE AWARD. Tα GREAT TASTE AWARDS διοργανώνονται κάθε χρόνο από τον οργανισμό GUILD OF FINE FOODS που αποτελεί σημείο αναφοράς για τα προϊόντα της κατηγορίας fine food & drink.

Τα συγκεκριμένα βραβεία έχουν αναφερθεί ως τα “Όσκαρ” των τροφίμων. Πάνω από 500 κριτές, συμπεριλαμβανομένων ειδικά εκπαιδευμένων κριτών φαγητού συναντιώνται για 62 μέρες από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο κάθε έτους. Οι κριτές από όλα τα σημεία του πλανήτη δοκιμάζουν τυφλά τα προϊόντα σε ομάδες των 3 ή 4 για να διασφαλιστεί η ισορροπία ανάμεσα σε εξειδίκευση, ηλικία και φύλο. Αυτό που πραγματικά αναζητούν είναι η υπέροχη γεύση. Συνυπολογίζουν την υφή, την εμφάνιση και φυσικά την ποιότητα των συστατικών. Ο τελικός κριτής όμως παραμένει η γεύση.

Για το 2017, απονεμήθηκαν βραβεία στην “Καπνιστή Πανσέτα Κασσάκη” και στο “Παραδοσιακό Ξυδάτο Λουκάνικο”.

Συγκεκριμένα, για την καπνιστή πανσέτα οι κριτές ανέφεραν: “Μια ιδιαίτερως ελκυστική, ζουμερή και τρυφερή πανσέτα. Το κάπνισμα έχει πραγματοποιηθεί σε ήπιο αλλά γεμάτο επίπεδο, με μια γλυκήτητα που δίνει στο στόμα μια βουτυρένια γεύση. Ένα πλήρες προϊόν, με άριστη ισορροπία καπνίσματος, γλυκήτητας και αλατιού που καταλήγει σε μια τέλεια γεύση”

Για το ξυδάτο λουκάνικο αναφέρουν: “Ένα υπέροχο και πλήρες λουκάνικο που προσφέρει πολλά στην οδό της γεύσης. Με σκληρό χαρακτήρα εξωτερικά που δίνει απόλαυση λόγω της καπνιστής πάπρικας και των καρυκευμάτων του. Η γεύση είναι εξαιρετική με έντονο χαρακτηριστικό την τοπικότητα και την ιδιατερότητα του προϊόντος”.

Ευχαριστούμε δημόσια το θεσμό και τους κριτές για τα καλά τους λόγια και για την απονομή των αστεριών στα προϊόντα μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με απρόσκοπτο μεράκι και δύναμη την προσπάθεια μας για αγνά, τοπικά, νόστιμα αλλάντικά χωρίς πρόσθετα και με οδηγό τις πατροπαράδοτες συνταγές μας.

Γαλατάς Πεδιάδος, 3/8/2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *