ΚΑΡΟΤΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

Μικρές καθημερινές εμπνεύσεις

ΚΑΡΟΤΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ

Εκτέλεση

Κόβουμε τα καρότα σε λεπτές φέτες και τα λουκάνικα σε χοντρές. Στο μεταξύ ζεσταίνουμε ένα ανοξείδωτο σκεύος σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Ροδίζουμε λίγο τα λουκάνικα ανακατεύοντας τα και σκορπίζουμε επάνω τους τα καρότα, κλείνουμε το σκεύος με το καπάκι, χαμηλώνουμε την φωτιά τελείως (στο πιο χαμηλό) και τα αφήνουμε να σιγοψηθούν 15 λεπτά. Καρύκευμα δεν βάζουμε εκτός αν θέλουμε ελάχιστο αλάτι. Κόβουμε λίγο φρέσκο μαϊντανό τον σκορπίζουμε πάνω στο φαγητό και σερβίρουμε. Το φαγητό αυτό το συμπληρώνουμε με πατάτες πουρέ.