ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ

Μικρές καθημερινές εμπνεύσεις

ΣΠΕΤΣΟΦΑΙ

Εκτέλεση

Κόβουμε το λουκάνικο σε ροδελίτσες, τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και τις ντομάτες σε κυβάκια. Βάζουμε το λουκάνικο χωρίς λάδι και αρχίζουμε και το σωτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα και να βγάλει το λάδι του. Στη συνέχεια βάζουμε τα υπλοιπα λαχανικά μας και συνεχίζουμε το σωτάρισμα. Ρίχνουμε το κρασί, αλάτι και πιπέρι, και σιγοβράζουμε μέχρι όλα τα υλικά μας να μελώσουν. (Αν δεν θέλετε την ντομάτα σε κυβάκια μπορείτε να την τρίψετε.)