Γεμιστες γαριδες με Πατε καπνιστης πανσετας, σαλτσα πορτοκαλι και τζιντζερ

Μικρές καθημερινές εμπνεύσεις

Γεμιστες γαριδες με Πατε καπνιστης πανσετας, σαλτσα πορτοκαλι και τζιντζερ

Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες ,τις ανοίγουμε στη μέση σαν πεταλούδα και τις γεμίζουμε με το pate καπνιστής πανσέτας. Σ'ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε δύο κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλατοπιπερόνουμε και ρίχνουμε τις γαρίδες για δύο λεπτά απο κάθε πλευρά. Σβήνουμε με τον χυμό πορτοκαλιού και το τζίντζερ. Όταν αρχίσει να δένει η σάλτσα μας ρίχνουμε το βούτυρο και ανακατεύουμε μέχρι να δέσει. Σερβίρεται με ρύζι ατμού μπασμάτι.