Σας προσκαλούμε να δείτε το "σπίτι" μας και να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας!

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


Η εταιρίας μας βρίσκεται στην κορυφή του λόφου πάνω από το χωριό και είναι ανοιχτή και επισκέψιμη για ντόπιους, επισκέπτες ή επαγγελματίες της διατροφής από όλο τον κόσμο. Θα σας υποδεχθούμε σε ένα όμορφο τοπίο και θα φροντίσουμε να βιώσετε την εμπειρία της υπαίθρου αλλά και την τέχνη της παραγωγής ποιoτικών καπνιστών προϊόντων κρέατος.
* Για να μας βρείτε μέσω GPS βάλτε πρώτα αναζήτηση για τη διαδρομή προς Αρκαλοχώρι και στη συνέχεια για το χωρίο Γαλατάς.

Διευθυνση

Γαλατάς Πεδιάδος
Ηράκλειο Κρήτης
(+30) 2891 023314
info@afoikassaki.gr

ΩΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ:

Δευτέρα - Παρασκευή: 11.00-16.00
Σάββατο: 10.00-17.00
Απρίλιο - Σεπτέμβριο
Οκτώβριο: μετά από συνεννόηση

Γνωρίστε μας..


Περιλαμβάνει παρουσίαση και προσομοίωση της παρασκευής παραδοσιακών αλλαντικών(καπνιστά χοιρομέρια) και γευσιγνωσία προϊόντων μας στην αυλή.


Το τραπέζι μας..


Περιλαμβάνει ελεύθερη περιήγηση στην έκταση της αυλής και στους κήπους με τα ζώα απολαμβάνοντας έτοιμες πιατέλες από το μενού μας .


Μόνο για σας..


Ξενάγηση στις εγκαταστάσεις μας, στους κήπους με τα ζώα, παρουσίαση και προσομοίωση της παρασκευής παραδοσιακών αλλαντικών(καπνιστά χοιρομέρια) και γευσιγνωσία στην αυλή με μενού διαμορφωμένο ανάλογα με τις προτιμίσεις του επισκέπτη.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Καλέστε μας στο (+30) 2891 023314 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα κρατήσεων. Αν είστε επιχείρηση παρακαλούμε καντε κράτηση εδώ

Αποδέχομαι να λαμβάνω e-mail σχετικά με το παραπάνω αίτημα.